Priser:

Hvad er omkostningerne ved en bisættelse eller begravelse. En begravelse/bisættelse kan arrangeres på mange forskellige måder, afhængigt af familiens og afdødes ønsker til eks. kiste, blomster, annoncer og gravsted mm.Derfor er svaret ikke entydigt, fordi ikke to højtideligheder er ens. Vi har alligevel nedenfor vist et overblik over hvad prisen på en bisættelse eller begravelse ca. er og hvilke ydelser prisen indeholder:


Udgifter til bedmanden incl. moms fra

Bisættelse fra  kr. 10.895,-

Aftalen indeholder:
Enkel hvid kiste, Miljø urne, ilægning og iklædning af afdøde, kørsel til kapel (0-8 km), kørsel til krematorie (0-30 km) udsyngning, blomster retur på kirkegård og vort honorar

Begravelse fra  kr. 9.895,-

Aftalen indeholder:
Enkel hvid kiste
Ilægning og iklædning af afdød,
Kørsel til kapel (0-8 km), udsyngning og vort honorar

Det er vigtigt for os, at I og afdøde bliver behandlet professionelt, etisk korrekt og med stor respekt. 


Overslag over samlede udgifter

Vi laver i forbindelse med vor samtale altid et overslag, så de kan få overblikket over de samlede udgifter i forbindelse med dødsfaldet – incl. kistedekoration, annonce med mere.

Som ovenfor nævnt er ikke to højtideligheder ens og ovennævnte udgifter kan være mindre eller større ved valg af andre ydelser. Så derfor, kontakt os uforpligtende for et overslag over udgifter for netop Deres ønsker.Se menupunktet vores opgaver for at se alle de opgaver, vi er behjælpelige med.

Ud over ovennævnte udgifter til bedemanden,  vil vi i vor samtale med pårørende også rådgive om udgifter til:

Kistedekoration, dødsannonce, gravsten, mindesammenkomst, kremation, gravsted på kirkegård og vedligehold af gravsted.Hvis de vil vide mere om prisniveauet på ovennævnte udgifter er De velkommen til at kontakte os.Der skal oplyses om, at når vi bestiller dødsannoncer, kistepynt, stenhuggeropgaver etc… Modtager vi i nogle tilfælde en kommission, fra leverandører, for vores arbejde og udlæg.Gennem vor 70 årige virke som bedemand i Sønderborg Kommune har vi i dag opbygget er netværk, så vi har kontakter til Advokater, Ejendomsmæglere, hjælp til tømning af dødsboer m.m.

Økonomisk hjælp til bisættelsen/begravelsen.

Begravelseshjælp fra kommunen kr. 0 –  10.400,-  afhængig af formueforhold
Begravelseshjælp Sygesikring Danmark gruppe 1 eller 2 giver kr. 1.400

Til orientering: Forbrugerrådet udgiver forbruger bladet Tænk. Der har i Tænk været lavet en landsdækkende sammenligning af 25 bedemænds priser, hvor Helmich & Søns Begravelsesforretning er blandt de billigste.