Håbet og kærligheden er vigtige for vores liv – men hvilken rolle spiller troen, når livet slutter?

Vi lever efter de værdier, der giver mening for vores liv og for det, vi tror på. Spørgsmålet om tro er personligt og lige så individuelt som troens betydning for den, vi er. Uanset om du er medlem af Folkekirken eller ej, vil de værdier, du har levet efter, også være en naturlig del af den måde, du siger farvel til livet.

—-

Hos os, Augustenborg Bedemandsforretning har vi gennem tre generationer bistået med råd og vejledning, og vi har et indgående kendskab til de muligheder, der findes. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende personlig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og herefter nøje forklarer, hvordan vi kan hjælpe.

Så har du brug for en bedemand i Augustenborg, Ketting, Notmark eller Asserballe så kontakt os. Vi har døgnvagt, så uanset på hvilken dag i ugen eller tid på dagen du måtte have behov for at tale med os, står vi altid til rådighed. Vi har stor respekt for traditioner og vil gøre alt, for at give dig den bedst mulige hjælp.

—-

De praktiske opgaver

Vi løser alle praktiske opgaver omkring et dødsfald.

Vi hjælper med kontakter til den lokale præst og kirke. Vi kan ud fra afdødes og jeres ønsker være behjælpelige med kontakt til blomsterhandlere og stenhuggere. Vi kan udforme dødsannoncer og taksigelser til de aviser, i måtte ønske. Vi kender også de steder, der er velegnede til mindesamvær.

Vi guider jer igennem hele forløbet fra den første kontakt, samtalen, højtideligheden, urnenedsættelsen og til alt papirarbejdet er afsluttet.

Vi ved, det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar, men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Augustenborg Bedemandsforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker, og herefter laver vi et overslag over udgifterne.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Augustenborg og Omegn, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74471465 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vi kommer også gerne til jer.