Midt i sorgen over at have mistet en af dine kære, er det vigtigt, at du vælger en bedemand, du har tillid til. Det kan være svært at overskue alt det praktiske, der følger med et dødsfald, når man samtidig er i sorg og skal vænne sig til et liv uden ens kære. Hos Helmich og Søn Begravelsesforretning v/Thomas Helmich kan i få hjælp til at afholde en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse. Som din lokale bedemandsforretning i Sottrup og Nybøl, vil vi være dig behjælpelig med alt, hvad du kunne have brug for af hjælp – både før, under og efter begravelsen eller bisættelsen. Vi har over 25 års erfaring som bedemænd.  Det er en bedemandsforretning med mangeårig erfaring og et godt renommé.

—-

Hvem møder du hos Helmich og Søn Begravelsesforretning

Sønderborg Bedemandsforretning er din lokale bedemand i Sottrup og Nybøl. vi er en familie virksomhed, som har planlagt begravelser og bisættelser siden 1942. Vi er og har været jeres lokale bedemand igennem 3 generationer. Thomas Helmich og hans ansatte, Bent Petersen og Vivi Clemmensen kender derfor proceduren og kan vejlede dig igennem forløbet uanset om man er medlem af Folkekirken eller har en anden trosretning. Vores fornemste opgave er at være din sikkerhed for, at begravelsen eller bisættelsen finder sted så fredfyldt som muligt med det individuelle udgangspunkt, du måtte have. Vi arbejder efter værdierne tryghed, tillid og respekt.

Vi har i mange år arbejdet med begravelser i Sottrup og Nybøl og har derfor et godt netværk. Vi kender den lokale præst og kirke. Vi kan ud fra afdødes og jeres ønsker, være behjælpelig med kontakt til blomsterhandlere og stenhuggere. Vi kan udforme dødsannoncer og taksigelser til de aviser, i måtte ønske. Vi kender også de steder, der er velegnede til mindesamvær.

Vi guider jer igennem hele forløbet fra den første kontakt, samtalen, højtideligheden, urnenedsættelsen og til alt papirarbejdet er afsluttet.

—-

Økonomi

Vi ved det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar, men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Helmich og Søn bedemandsforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker og herefter laver vi et overslag over udgifterne

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Sottrup og Nybøl, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg. Vi kommer også gerne til jer