Uddrag af vores prisliste for begravelse eller bisættelse

Kister

Fra kr. 4.795

Vores kister er dansk produceret kvalitetskiste fra Tommerup Heilskov kistefabrik på. Kister kan leveres i flere farver og i flere træsorter med og uden kors.

Urne

Fra kr. 450

Urner kan leveres i flere forskellige materialer, som alle er nedbrydelige og kan bestå af plantefibre, ler, pap eller bambus. Urner fås også med forskellige motiver.

Rustvognskørsel

Fra kr. 1.195

Vores rustvogne består af nye og nyere Volvo´er . Her af 2 hybrid-rustvogne. Vores rustvogne er Sølvmetal. Denne farve er valgt, så den lyser lidt op i en svær tid. Vi har en Hybrid rustvogn. Vores biler bliver løbende udskiftet. Særlige ruter eller stoppesteder kan aftales. Længere køreture, hør for pris.

Honorar

Fra kr. 3.895

Vores honorar indeholder alle de bedemandsydelser, som en begravelse/bisættelse forudsætter, hvad enten det er en kirkelig eller en borgerlig højtidelighed, og uanset hvilken religion, der er tale om. Vi vil altid gerne udspecificere det, hvis du ønsker.

Tillæg

Diverse

For nogle ydelser vil der være et tillæg. Det kan eksempelvis være et aften-/nattillæg. Men vi vil altid oplyse dig om det, når vi taler om dine ønsker. Er du i tvivl om noget, så ring til os.

Urnekørsel

Fra kr. 545

Urne bringes ud til kirkegården efter kremering.

Blomsterkørsel

Fra Kr. 550

Blomster køres fra kirke til kirkegård lokalt og lægges ud på gravstedet.

Kisteilægning og iklædning

Fra kr. 1.095

Afdøde istandgøres, iklædes evt. eget tøj og lægges i kiste. Vil familien hjælpe til må de gerne dette. Skal vi have en ekstra mand med, så beregnes et tillæg.