Den rette kiste eller urne til begravelsen

Søger du den rette kiste eller urne til en værdig afsked? Hos Helmich & Søn Begravelsesforretning forstår vi, hvor vigtigt det er at vælge det rette element for at ære den afdøde på en betydningsfuld måde. Vores udvalg af kister og urner repræsenterer ikke blot høj kvalitet, men også en bred variation for at imødekomme individuelle præferencer og ønsker.

Vores udvalg til kistebegravelse

Udvalget af kister repræsenterer forskellige stilarter og materialer, så du kan finde den rigtige løsning til kistebegravelsen, som afspejler den afdødes personlighed med respekt og kærlighed. Vi har forskellige nuancer af træ samt hvide kister med smukke udskæringer. Se kisterne her.

Vores udvalg af urner

Urner kan du finde i smukke farver af keramik, ler- og Miljø-urner. Vi ønsker at skabe et særligt personlig udtryk, og derfor har vi et bredt udvalg af valgmuligheder, der kan repræsentere den afdødes personlighed og smukke afsked.

Unik kiste- og urnepynt

Hos Helmich & Søn Begravelsesforretning tror vi på vigtigheden af at tilføje et personligt præg til afskedsceremonier. Vores udvalg af kiste- og urnepynt er omhyggeligt udvalgt for at give dig mulighed for at skabe et mindeværdigt farvel med et personligt udtryk.

Kister og urner:

Vælg den kategori du ønsker at se og klik herefter på billedet for at se denne.

Kister

Diamantserien, kister og urner

Urner

Kister- og urnepynt