Priser

Hvad er omkostningerne ved en bisættelse eller begravelse. En begravelse/bisættelse kan arrangeres på mange forskellige måder, afhængigt af familiens og afdødes ønsker til eks. kiste, blomster, annoncer og gravsted mm. Derfor er svaret ikke entydigt, fordi ikke to højtideligheder er ens.

Se vores 4 priseksempler på bisættelser og begravelser her:

Priser for bisættelser fra kr. 10.370,00

Overslag over samlede udgifter

Vi laver i forbindelse med vores samtale altid et overslag, for at give overblikket over de samlede udgifter i forbindelse med dødsfaldet – incl. kistedekoration, annonce med mere.

Som ovenfor nævnt er ikke to højtideligheder ens og ovennævnte udgifter kan være mindre eller større ved valg af andre ydelser. Så derfor, kontakt os uforpligtende for et overslag over udgifter for netop Deres ønsker.

Se menupunktet vores opgaver for at se alle de opgaver, vi er behjælpelige med.

Ud over ovennævnte udgifter til bedemanden, vil vi i vor samtale med pårørende også rådgive om udgifter til:

Kistedekoration, dødsannonce, gravsten, mindesammenkomst, kremation, gravsted på kirkegård og vedligehold af gravsted.Hvis du vil vide mere om prisniveauet på ovennævnte udgifter er De velkommen til at kontakte os.

Gennem vor 70-årige virke som bedemand i Sønderborg Kommune har vi i dag opbygget er netværk, så vi har kontakter til Advokater, Ejendomsmæglere, hjælp til tømning af dødsboer m.m.

Økonomisk hjælp til bisættelsen/begravelsen.

Begravelseshjælp fra kommunen kr. 0 –  12.500,-  afhængig af formueforhold

Begravelseshjælp Sygesikring Danmark gruppe 1 eller 2 giver kr. 1.400