Få hjælp til at afholde en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse i Nordborg, Guderup, Havnbjerg, Svenstrup og Oksbøl. Vi har over 25 års erfaring som bedemænd, og vil være dig behjælpelig med alt, hvad du kunne have brug for af hjælp – både før, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

Helmich og Søn Begravelsesforretning, Nordborg og Omegn, der drives af Thomas Helmich, er din lokale bedemand i Nordborg og Omegn. Begravelsesforretningen har eksisteret siden 1942 og ejes nu af tredje generation. Det er en begravelsesforretning med mangeårig erfaring og et godt renommé.

—-

Høj værdighed og kvalitet omkring begravelsen er vigtig for os.

Vi prioriterer kvalitet og værdighed højt, og det er meget vigtigt for os, at begravelsen eller bisættelsen bliver på en måde, som afdøde og pårørende har ønsket det. Vi gør meget for at traditionerne som er vigtige for den enkelte familie, bliver overholdt. Vores fornemste opgave er at være din sikkerhed for, at begravelsen eller bisættelsen finder sted så fredfyldt som muligt med det individuelle udgangspunkt, du måtte have. Hos os er det vigtigt, at du altid føler dig hjulpet og vejledt i den svære tid omkring en afsked – både i det praktiske og menneskelige.

—-

Vælg lokalt til begravelsen i Nordborg, Guderup, Havnbjerg, Svenstrup og Oksbøl

Det er altid en fordel at vælge en lokal bedemand. Det at vi kender lokalområdet betyder, at vi har gode kontakter til både kirker, kapeller, præster, blomsterhandlere, stenhuggere m.m. Vi kan også hjælpe med at trykke salmehæfter samt etablere kontakt til egnede lokaler til mindesamvær.

Vi er medlem at brancheforeningen Danske Bedemænd og er ISO9001 kvalitetscertificeret.

Danske Bedemænd er en sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. Danske Bedemænd blev stiftet i 1957 og har i dag ca. 300 medlemsforretninger fordelt over hele Danmark.

Nordborg og Omegn Begravelsesforretning er en del af Helmich og Søn Begravelsesforretning. Gennem Brancheforeningen Danske Bedemænd, har vi siden 2013 været ISO 9001 kvalitetscertificeret. Vores absolutte formål med certificeringen er at skabe de bedste rammer for dig. At du kan føle og mærke, at du trygt kan overlade de forskellige opgaver til os, så du har ro til det øvrige. Benytter du os som din lokale bedemand, som er certificeret, så betyder det blandt andet:

*at din bedemand er uddannet
*at du kan være sikker på høj kvalitet i betjening og vejledning
*at vores forretning løbende bliver kvalitetskontrolleret
*at den aftalte prisramme bliver overholdt 

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Nordborg og Omegn, eller vi du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74452881 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Storegade 3, 6430 Nordborg. Vi kommer også gerne til jer.