Når døden rammer, står de efterladte ofte tilbage med mange ubesvarede spørgsmål: Hvilke tanker gjorde den afdøde sig om sin begravelse/bisættelse? Hvilke sange skal synges og hvor skal begravelsen/bisættelsen finde sted? Den sidste rejse er unik og kan ikke gøres om. Derfor er et samarbejde med os, et samarbejde, hvor enhver afsked behandles med omsorg, respekt og ydmyghed. Hos os er det vigtigt, at du altid føler dig hjulpet og vejledt i den svære tid omkring en afsked – både i det praktiske og det menneskelige.

—-

Helmich og Søn Begravelsesforretning ved Thomas Helmich

er din lokale bedemandsforretning på Sydals, Hørup, Tandslet, Lysabild og Kegnæs. Vi er en familie virksomhed, som har planlagt begravelser og bisættelser siden 1942. Derfor kender vi procedurerne og kan vejlede dig igennem forløbet uanset om man er medlem af Folkekirken og gerne vil holde på traditionerne eller har en anden trosretning. Vores fornemste opgave er at være din sikkerhed for, at begravelsen eller bisættelsen finder sted så fredfyldt som muligt med det individuelle udgangspunkt, du måtte have.

—-

Hvordan kan vi hjælpe

Da vi har arbejdet som bedemænd på Sydals i mange år, har vi et godt netværk.

Vi kender den lokale præst og kirke. Vi kan ud fra afdødes og jeres ønsker være behjælpelige med kontakt til blomsterhandlere og stenhuggere. Vi kan udforme dødsannoncer og taksigelser til de aviser, i måtte ønske. Vi kender også de steder, der er velegnede til mindesamvær.

Vi guider jer igennem hele forløbet fra den første kontakt, samtalen, højtideligheden, urnenedsættelsen og til alt papirarbejdet er afsluttet.

Vi ved det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar, men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Helmich og Søn Bedemandsforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker, og herefter laver vi et overslag og udgifterne.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald på Sydals, Hørup, Tandslet, Lysabild og Kegnæs, eller vil du have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg. Vi kommer også gerne til jer.