Priser

Hvad er omkostningerne ved en bisættelse eller begravelse. En begravelse/bisættelse kan arrangeres på mange forskellige måder, afhængigt af familiens og afdødes ønsker til eks. kiste, blomster, annoncer og gravsted mm.Derfor er svaret ikke entydigt, fordi ikke to højtideligheder er ens. Vi har alligevel nedenfor vist et overblik over hvad prisen på en bisættelse kan indeholde:

Priseksempel 2, bisættelse kr. 15.025,00, samt priseksempel 2, bisættelse med borgerlighandling og askespredning over havet fra, kr. 17.020,-. Bemærk at priserne er incl. kørsel.

Pårørende ønsker, at bedemanden  varetager hele forløbet. Død på Sønderborg Sygehus, eget hjem eller Plejehjem i Sønderborg. Bisættelse fra kirke eller kapel i Sønderborg. (Alle priser er med udgangspunkt i, at det er en hverdag).

Varer og ydelserFra dkk. Inkl. momsBeskrivelse
Kiste i hvid m. faste greb5.495Dansk produceret kiste malet med silke-maling, kors på låget.
Polstring af kisten545Polstringen af kisten kan fravælges
Bio-urne895Urnen nedbrydes inden for 5 år. Flere farver og udsmykning. Andre urne-modeller kan tilkøbes.
Ilægning i kiste inkl. påklædning og istandgørelse1.095Vi er 1 til at lægge i kiste. Familien må gerne hjælpe til. Ved ekstra mand til ilægning, beregnes tillæg.
Rustvognskørsel til kapel1.195Kørsel fra hjemmet eller Sønderborg Sygehus til Kapel. 0-8 km.
Rustvognskørsel, Sønderborg - Aabenraa krematorium1.360Vi kører i Nyere Volvo. 2 er Hybrid. Bilerne er sølvgrå. Denne farve er valgt, så den lyser lidt op i en svær tid
Urneforsendelse545Vi sørger for at urnen kommer fra Krematoriet til kirkegården i Sønderborg kommune. Samt evt. aftaler urnenedsættelse med kirkegården.
Bedemandens Honorar3.895Hvis man vælger os til at hjælpe med det praktiske, dækker vores honorar blandt andet over følgende:
Samtale i eget hjem eller på vort kontor.
Bedemanden varetager de nødvendige anmeldelser til myndighederne, inkl. hjælp til ansøgning om begravelseshjælp, kommunale som private og Vejledning generelt også om skifteretten.
Kontakt til præst og kirkekontor for at fastlægge tid og sted for højtideligheden ?
Udsøge og beslutte hvilket gravsted. Lave aftale ang. gravsted og bestille gravning
Koordinere forløbet med kirkekontor, præst, kirkegårdskontor/graver, sygehus/plejehjem
Bestille kistepynt, blomster til evt. kirkepynt, kranse og dekorationer
Udforme dødsannonce samt indrykning, evt. udformning af takkeannonce og indrykning
Bestille sted for mindesammenkomst
Bestille Salmeblade
Bestille solister og musikere
Hjælp til afmelding af internetkonti
Henvisning til sorggrupper
Tilbud om professionel psykologhjælp, via Danske Bedemænd
Udgifter til bedemanden15.025
Udover ovennævnte, kan der bland andet være udgifter til kistedekoration, dødsannonce, gravsten, mindesammenkomst,
kremation, gravsted på kirkegård og vedligehold af gravsted. Prisen på Kirkegårde kan variere og kan ses på kirkernes hjemmeside.
Bemærk , at når vi bestiller dødsannoncer, kistepynt, stenhuggeropgaver etc… modtager vi i nogle tilfælde en kommission, fra leverandører, for vores arbejde og udlæg
Borgerlig handling 995
Ved en borgerlig handling, kan der være et tillæg til vores honorar, som går til at dække den ekstra tid bedemanden bruger til at hjælpe med planlægning af højtidelighed og styre højtideligheden. Holde eller læse en tale op. Prisen er afhængig af bedemandens opgaver i forbindelse med den borgerlige handling.
Hertil kommer evt. udgifter til leje af kapel ved kirken, såfremt afdøde ikke er medlem af Folkekirken.
Askespredning 1.000
Mange familier vælger selv at sejle ud med urnen og selv for askespredningen. Hvis pårørende gerne vil have bedemanden med, så vil prisen være min. Kr. 1.000,- det afhænger af hvor mange timer det tager.
Hvis de pårørende ikke selv har en båd, så kan bedemanden være behjælpelig med at arrangere dette.
Pris i alt 17.020,00(Udgifter til bedemanden + Borgerlig handling + Askespredning)

Det er vigtigt for os, at I og afdøde bliver behandlet professionelt, etisk korrekt og med stor respekt.

Overslag over samlede udgifter

Vi laver i forbindelse med vores samtale altid et overslag, for at give overblikket over de samlede udgifter i forbindelse med dødsfaldet – incl. kistedekoration, annonce med mere.

Som ovenfor nævnt er ikke to højtideligheder ens og ovennævnte udgifter kan være mindre eller større ved valg af andre ydelser. Så derfor, kontakt os uforpligtende for et overslag over udgifter for netop dine ønsker.

Se menupunktet vores opgaver for at se alle de opgaver, vi er behjælpelige med.

Ud over ovennævnte udgifter til bedemanden,  vil vi i vor samtale med pårørende også rådgive om udgifter til:

Kistedekoration, dødsannonce, gravsten, mindesammenkomst, kremation, gravsted på kirkegård og vedligehold af gravsted. Hvis du vil vide mere om prisniveauet på ovennævnte udgifter er du velkommen til at kontakte os.

Gennem vor 70-årige virke som bedemand i Sønderborg Kommune har vi i dag opbygget er netværk, så vi har kontakter til Advokater, Ejendomsmæglere, hjælp til tømning af dødsboer m.m.

Økonomisk hjælp til bisættelsen/begravelsen.

Begravelseshjælp fra kommunen kr. 0 –  12.500,-  afhængig af formueforhold

Begravelseshjælp Sygesikring Danmark gruppe 1 eller 2 giver kr. 1.400