Tro, håb og kærlighed

Livet er fyldt med håb, kærlighed og tro, men når livet slutter, spiller troen en vigtig rolle. Vores tro og værdier definerer, hvem vi er, og hvordan vi tager afsked med livet, uanset om vi er medlem af Folkekirken eller ej.

—-

Om Augustenborg bedemandsforretning

I Augustenborg Bedemandsforretning med overe tre generationer erfaring, står vi klar til at hjælpe dig gennem denne svære tid. Vi forstår, at spørgsmålet om tro er personligt og individuelt. Vi er her for at lytte til dine ønsker og vejlede dig igennem processen.

Personlig rådgivning og døgnvagt

Vi tilbyder altid en uforpligtende personlig samtale, hvor vi gennemgår mulighederne og lytter til dine behov. Vores døgnvagt sikrer, at du kan kontakte os på et hvert tidspunkt, uanset hvilken dag det er. Vi respekterer traditioner og stræber efter at give den bedst mulige hjælp.

—-

Vores service

Vi Tager os af alle praktiske opgaver og guider dig igennem hele processen. Det inkluderer at arrangere kontakt med den lokale præst og kirke, koordinere med blomsterhandlere og stenhuggere, udforme dødsannoncer og taksigelser til aviser, og hjælpe med valget af passende sted til mindesamvær.

Gennemsigtige omkostninger

Vi forstår, at økonomiske omkostninger er individuelle, og vi ønsker at gøre prisen gennemsigtig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi skitserer omkostningerne i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

Kontakt os

Har du brug for hjælp ved et dødsfald i Augustenborg og Omegn, eller ønsker du at udfylde Min sidste vilje, er du velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon 74471465 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk.

Vi kommer også gerne til jer.