Vælg en lokal bedemand

Ved at vælge en lokal bedemand i Broager og Egernsund, får du en bedemand, der har et indgående kendskab til dit lokalområde. Vi ved, hvem der er den lokale præst i dit sogn, og hvem der skal kontaktes for at bestille kapellet eller kirken. Vi ved hvem der kan kontaktes hvis man vil have solosang. Vi har kendskab til de forskellige kirker og kirkegårde og kender traditionerne.

—-

Helmich og Søn Begravelsesforretning, ved Thomas Helmich

Helmich og Søn Begravelsesforretning drives af Thomas Helmich, som er tredje generation i familie-virksomheden. Det var Marius Christian Helmich der grundlagde begravelsesforretningen i 1942. Vores mangeårige erfaring i branchen gør, at vi arbejder med den største ekspertise og kompetence. Vores erfarne bedemænd arbejder i hele Sønderborg kommune. Vores kerneværdier er omsorg, tillid og respekt.

Vi prioriterer kvalitet og værdighed højt, og det er meget vigtigt for os, at begravelsen eller bisættelsen bliver på en måde som afdøde og pårørende har ønsket det. Vi gør meget for at traditionerne som er vigtige for den enkelte familie, bliver overholdt. Vores fornemste opgave er at være din sikkerhed for, at begravelsen eller bisættelsen finder sted så fredfyldt som muligt med det individuelle udgangspunkt, du måtte have. Hos os er det vigtigt, at du altid føler dig hjulpet og vejledt i den svære tid omkring en afsked – både i det praktiske og det menneskelige.

—-

Økonomi

Vi ved det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar, men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Helmich og Søn Bedemandsforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker, og herefter laver vi et overslag over udgifterne.

—-

Brug for hjælp

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Broager eller Egernsund, eller vil du have udfyldt Min sidste vilje”, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg. Vi kommer også gerne til jer. I kan også kontakte os i vores bedemandsforretning Gråsten og Omegn, Felstedvej 34, 6300 Gråsten, Telefon 74659433.