Hvad må der synges i kirken – når her om lidt bli’r stille?

Din lokale bedemand Torben Buhrkall i Gråsten, Adsbøl, Rinkenæs og Kværs kender mulighederne i hvert enkelt sogn og kirke

Måske har du særlig tilknytning til en bestemt kirke, måske ønsker du at blive begravet sammen med dine kære i familiegravstedet fjernt fra din bopæl. Måske har en bestemt sang haft betydning for dit liv, og du vil gerne have, at den bliver en del af højtideligheden. Som medlem af Folkekirken har du mange muligheder, men der findes også enkelte begrænsninger.

Hos Gråsten og Omegns Begravelsesforretning har vi gennem mange år skabt et tæt samarbejde med alle kirkelige instanser i Gråsten og omegn. Vi kender de enkelte præster, kirker og kirkegårde, og vi ved, hvilke muligheder du har og hvor.

—-

Økonomien ved valg af bedemand

Vores priser er ikke hemmelige. Vi sætter en ære i at holde vores priser gennemskuelige. Vi lytter til dine behov og ønsker, og herefter forklarer vi nøje, hvordan vi kan hjælpe, og hvad det vil koste. Vi laver altid et overslag over de udgifter, der er i forhold til de ønsker i har.

—-

Vi hjælper med alt det praktiske

Ved valg af Gråsten og Omegns Begravelsesforretning, og Torben Buhrkall, din lokale bedemand i Gråsten, vælger du en bedemand, der tilbyder alle former for ceremonier inden for begravelse og bisættelser. 

Vi hjælper med kontakter til den lokale præst og kirke. Vi kan ud fra afdødes og jeres ønsker, være behjælpelig med kontakt til blomsterhandlere og stenhuggere. Vi kan udforme dødsannoncer og taksigelser til de aviser, i måtte ønske. Vi kender også de steder, der er velegnede til mindesamvær.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Gråsten og Omegn, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74659433 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Felstedvej 34, 6300 Gråsten. Vi kommer også gerne til jer.