Lige så smukt og individuelt, som livet leves – Lige så personlig kan afskeden være

Står I med et dødsfald og er i tvivl om hvilken bedemand, der skal vælges, er det en fordel at vælge en lokal bedemand. Valg af bedemand er en tillidssag. 

Sønderborg Bedemandsforretning har alle kontakter til de lokale kirker og præster. Vi kender de mest velegnede steder til mindesammenkomster, byens blomsterhandlere, stenhuggere og de lokale aviser til dødsannoncer og takkeannoncer.

—-

Din lokale bedemand i Sønderborg og omegn.

Bor du i Sønderborg, Ulkebøl eller Dybbøl, kan du vælge din lokale bedemand i Sønderborg.

Helmich og Søn Begravelsesforretning er ejet af Thomas Helmich

Helmich og Søn Begravelsesforretning kommer i hele Sønderborg Kommune og i de områder, hvor pårørende gerne vil bruge os.

—-

Ved du, hvordan du ønsker dit sidste farvel…

Kontakt din lokale bedemand i Sønderborg. Hos Helmich og Søn Begravelsesforretning har vi gennem tre generationer støttet og hjulpet de efterladte med at arrangere begravelser og bisættelser.

Vi klarer alle de praktiske opgaver og vores vigtigste opgave er at skabe tryghed og tillid over for jer som har mistet. Vi yder stor omsorg og følger jer gennem hele forløbet, fra første kontakt, samtalen, selve bisættelsen/begravelsen, evt. urnenedsættelsen og skifteretten.

 Vi klarer alle de praktiske opgaver. Vi holder på traditionerne og samtidig med, har du mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din afsked med livet. Måske ønsker du særlige sange, blomster eller en helt speciel udsmykning af din kiste eller urne. Måske forstiller du dig at din aske skal spredes over havet.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Sønderborg og omegn, eller vil du gerne have udfyldt ”Min sidste vilje” så kom forbi på vores adresse: Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg eller kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vi kommer også gerne til jer.