I trygge hænder

Vi er deres lokale bedemand i Sottrup og Nybøl. Thomas Helmich, som er indehaver af Helmich og Søn Begravelsesforretning er uddannet bedemand gennem Brancheforeningen Danske Bedemænd. Fra 2015 – 2017 har han gennemgået Diplom-uddannelsen for bedemænd. Det er den højeste uddannelse inden for branchen. Uddannelsen indeholder psykologi og kommunikation, arv og skifteretsforhold og Sociallovgivning, og mange andre gode emner.

Så har du brug for en bedemand i Sottrup eller Nybøl er du i helt trygge hænder hos Helmich og Søn Begravelsesforretning. Uanset hvornår på ugen eller døgnet, du måtte have behov for at tale med mig eller en af mine kollegaer, Bent Petersen eller Vivi Clemmensen, står vi til rådighed. Vi holder på traditionerne og samtidig er vores begravelsesforretning tilpasset tiden i dag. Vores nøgleord er tryghed, tillid og respekt. Værdier der afspejler vores mange års erfaring i branchen og som gør, at vi kan hjælpe jer med den svære afsked. Vores fornemste opgave er at være din sikkerhed for, at begravelsen eller bisættelsen finder sted så fredfyldt som muligt med det individuelle udgangspunkt, du måtte have. Hos os er det vigtigt, at du altid føler dig hjulpet og vejledt i den svære tid omkring en afsked – både i det praktiske og menneskelige.

Helmich og Søn begravelsesforretning arbejder med deres erfarne bedemænd i hele Sønderborg kommune, eller hvor der måtte være brug for os.

—-

Vælg os som den lokale bedemand i Sottrup og Nybøl

Det er altid en fordel at vælge en lokal bedemand. Det, at vi kender lokalområdet, betyder, at vi har gode kontakter til både kirker, kapeller, præster, blomsterhandlere, stenhuggere m.m. Vi kan også hjælpe med at trykke salmehæfter samt etablere kontakt til egnede lokaler til mindesamvær.

Helmich og Søn Bedemandsforretning er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og hos os kan du altid være sikker på at,

—-

Brug for hjælp

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Sottrup og Nybøl, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg. Vi kommer også gerne til jer.