Vi vil gøre vores yderste for at give en god og velkvalificeret hjælp og rådgivning

Augustenborg Begravelsesforretning er en familie virksomhed, som har planlagt begravelser og bisættelser siden 1942. Thomas Helmich er 3. generation, derfor kender han og hans kollegaer procedurerne og kan vejlede dig igennem forløbet uanset, om man er medlem af Folkekirken eller har en anden trosretning. Vores fornemste opgave er at være din sikkerhed for, at begravelsen eller bisættelsen finder sted så fredfyldt som muligt med det individuelle udgangspunkt, du måtte have.

Hos os er det vigtigt, at du altid føler dig hjulpet og vejledt i den svære tid omkring en afsked – både i det praktiske og det menneskelige.

—-

ISO9001 kvalitetscertificeret – Din sikkerhed for kvalitet og faglig uddannelse

Augustenborg Begravelsesforretning er en del af Helmich og Søn Begravelsesforretning. Begravelsesforretningen er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd, hvor igennem vi har været ISO 9001 kvalitetscertificeret siden 2013. Vores absolutte formål med certificeringen er at skabe de bedste rammer for dig. At du kan føle og mærke, at du trygt kan overlade de forskellige opgaver til os, så du har ro til det øvrige. Benytter du os som din lokale bedemand, som er certificeret, så betyder det blandt andet:

——

Har du brug for en bedemand i Augustenborg, så kontakt Augustenborg Begravelsesforretning, vi løser alle praktiske opgaver omkring begravelser i Augustenborg, Ketting, Notmark og Asserballe. Vi har døgnvagt, så uanset på hvilken dag i ugen eller tid på dagen du måtte have behov for at tale med os, står vi til rådighed. Vi har stor respekt for traditioner og vil gøre alt, så vi kan give dig den bedste mulige hjælp.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Augustenborg og Omegn, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74471465 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vi kommer også gerne til jer.