Det kan være svært at overskue alt det praktiske, der følger med et dødsfald, når man samtidig er i sorg og skal vænne sig til et liv uden ens kære. Hos Helmich og Søn Begravelsesforretning v/ Thomas Helmich kan i få hjælp til at afholde en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse. Som din lokale bedemand i Broager og Egernsund, vil vi være dig behjælpelige med alt, hvad du kunne have brug for af hjælp – både før, under og efter begravelsen eller bisættelsen. Vi har over 25 års erfaring som bedemænd. Begravelsesforretningen har eksisteret siden 1942 og ejes nu af tredje generation. Det er en begravelsesforretning med mangeårig erfaring og et godt renommé.

—-

ISO9001 kvalitetscertificeret – Din sikkerhed for kvalitet og faglig uddannelse

Helmich og Søn Begravelsesforretning er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd, hvor igennem vi har været ISO 9001 kvalitetscertificeret siden 2013. Vores absolutte formål med certificeringen er at skabe de bedste rammer for dig. At du kan føle og mærke, at du trygt kan overlade de forskellige opgaver til os, så du har ro til det øvrige. Benytter du os som din lokale bedemand, som er certificeret, så betyder det blandt andet:

Da vi i mange år har arbejdet med begravelser i Broager og Egernsund, har vi et godt netværk.Vi kender den lokale præst og kirke. Vi kan ud fra afdødes og jeres ønsker, være behjælpelig med kontakt til blomsterhandlere og stenhuggere. Vi kan udforme dødsannoncer og taksigelser til de aviser, i måtte ønske. Vi kender også de steder, der er velegnede til mindesamvær.

Vi guider jer igennem hele forløbet fra den første kontakt, samtalen, højtideligheden, urnenedsættelsen og til alt papirarbejdet er afsluttet.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Broager og Egernsund, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg. Vi kommer også gerne til jer. I kan også kontakte os i vores begravelsesforretning Gråsten og Omegn, Felstedvej 34, 6300 Gråsten, Telefon 74659433.