Ved du, hvordan du ønsker dit sidste farvel…

Hos Helmich og Søn Begravelsesforretning Nordborg og Omegn har vi gennem tre generationer støttet og hjulpet de efterladte med at arrangere begravelser og bisættelser. Kontakt din lokale bedemand i Nordborg. Vores vigtigste opgave er at skabe tryghed og tillid over for jer, som har mistet. Vi yder stor omsorg og følger jer gennem hele forløbet, fra første kontakt, samtalen, selve bisættelsen/begravelsen, evt. urnenedsættelsen og skifteretten.

Vi klarer alle de praktiske opgaver. Vi holder på traditionerne, og samtidig med har du mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din afsked med livet. Måske ønsker du særlige sange, blomster eller en helt speciel udsmykning af din kiste eller urne. Måske forstiller du dig at din aske skal spredes over havet.

—-

Vælg lokalt til begravelsen i Nordborg, Guderup, Havnbjerg, Svenstrup og Oksbøl

Det er altid en fordel at vælge en lokal bedemand. Det at vi kender lokalområdet betyder, at vi har gode kontakter til både kirker, kapeller, præster, blomsterhandlere, stenhuggere m.m. Vi kan også hjælpe med at trykke salmehæfter samt etablere kontakt til egnede lokaler til mindesamvær.

—-

Hvordan kan vi hjælpe

Da vi i mange år har arbejdet som bedemænd i Nordborg og Omegn, har vi et godt netværk.

Vi kender den lokale præst og kirke. Vi kan ud fra afdødes og jeres ønsker, være behjælpelig med kontakt til blomsterhandlere og stenhuggere. Vi kan udforme dødsannoncer og taksigelser til de aviser, i måtte ønske. Vi kender også de steder, der er velegnede til mindesamvær.

Vi guider jer igennem hele forløbet fra den første kontakt, samtalen, højtideligheden, urnenedsættelsen og til alt papirarbejdet er afsluttet.

Vi ved det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar, men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Nordborg og Omegns Begravelsesforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker, og herefter laver vi et overslag over udgifterne.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Nordborg og Omegn, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74452881 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Storegade 3, 6430 Nordborg. Vi kommer også gerne til jer.