Det kan være vanskeligt at sætte sidste punktum for et langt liv

Nå en af dine kære dør, står de svære beslutninger tilbage…

At føle sorg vil altid være meget individuelt. Måske oplever du et stærkt behov for at gøre noget, og påtager dig derfor gerne de mange praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen. Måske føler du dig lammet – sorgen overskygger alt, og du har brug for alle dine kræfter for at komme gennem dit tab.

Hos Helmich og Søn møder vi hver dag mennesker i sorg, og selvom vi ikke kan mindske din personlige smerte, kan vi hjælpe dig gennem den svære tid og de mange praktiske gøremål.

—-

Vælg lokal bedemand til begravelse i Sønderborg, Dybbøl og Ulkebøl

Helmich og Søn Begravelsesforretning drives af Thomas Helmich, som er tredje generation i familie-virksomheden. Det var Marius Christian Helmich, der grundlagde begravelsesforretningen i 1942. Vores mangeårige erfaring i branchen gør, at vi arbejder med den største ekspertise og kompetence. Sønderborg Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Sønderborg, Dybbøl og Ulkebøl.  Vores erfarne bedemænd arbejder i hele Sønderborg kommune. Vores kerneværdier er omsorg, tillid og respekt.

Hos Sønderborg Begravelsesforretning hjælper vi med alle de praktiske gøremål i forbindelse med begravelser og bisættelser i Sønderborg, men vi arbejder overalt i Sønderborg Kommune og de områder uden for Sønderborg kommune, hvor der er brug for os.

Overslag over udgifter

Vi ved, det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar – men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Sønderborg Begravelsesforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker og herefter nøje forklarer, hvordan vi kan hjælpe, og vi laver altid et overslag over udgifter. Kun sådan mener vi, at du kan træffe beslutningen om, hvordan du ønsker at sige det sidste farvel.

—-

Din lokale bedemand har erfaringen og ved hvilke spørgsmål, der skal stilles. Så i får den bedst mulige afsked med afdøde.  Vi har kontakter til kirker og præster, blomsterhandlere og stenhuggere i byen, samt udbydere af dødsannoncer og taksigelser og steder, der er velegnede til mindesammenkomster m.m. Vi kender også prisniveauet på de forskellige ydelser.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald i Sønderborg og omegn, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje så kom forbi på vores adresse: Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg eller kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vi kommer også gerne til jer.