Når der sker et dødsfald, rammer det ofte hårdt. At føle sorg vil altid være meget individuelt. Måske oplever du et stærkt behov for at gøre noget og påtager dig derfor gerne de mange praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Måske føler du dig lammet – sorgen overskygger alt, og du har brug for alle dine kræfter for at komme gennem dit tab.

Hos din lokale begravelsesforretning på Sydals, Hørup, Tandslet, Lysabild og Kegnæs, møder vi hver dag mennesker i sorg, og selv om vi ikke kan mindske din personlige smerte, kan vi hjælpe dig gennem den svære tid og de mange praktiske gøremål.

Helmich og Søn Begravelsesforretning drives af Thomas Helmich som er 3. generation i familievirksomheden, som blev startet i 1942. Så det er en begravelsesforretning med mange års erfaring og et godt omdømme.

—-

Vælg en lokal bedemand

Ved at vælge en lokal bedemand, får du en bedemand der har et indgående kendskab til dit lokalområde. Vi ved hvem der er den lokale præst i dit sogn og hvem der skal kontaktes for at bestille kapellet eller kirken. Vi ved hvem der kan kontaktes hvis man vil have solosang. Vi har kendskab til de forskellige kirker og kirkegårde og kender traditionerne.

—-

Økonomi

Vi ved det kan være vanskeligt at spørge til vores honorar, men ligesom din oplevelse af sorgen, vil de økonomiske omkostninger altid være individuelle. Hos Helmich og Søn Bedemandsforretning er prisen ikke hemmelig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lytter til dine behov og ønsker og herefter laver vi et overslag over udgifterne.

Så har du brug for hjælp ved dødsfald på Sydals, Hørup, Tandslet, Lysabild og Kegnæs, eller vil du gerne have udfyldt Min sidste vilje, kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på telefon 74423681 eller på mail: info@helmichbegravelse.dk. Vores adresse er Arnkilgade 15, 6400 Sønderborg. Vi kommer også gerne til jer.