Trækister og hvide kister

Hos Helmich & Søn Begravelsesforretning har vi et stort udvalg af kister, der kombinerer elegance og tradition. Se vores sortiment af trækister og hvide kister nedenfor, som hver især kan skabe en smuk ramme omkring afskeden med dine kære.

Trækiste: Naturlig skønhed og varme

Vores trækister er nøje udvalgt og giver et præg af naturlighed og varme til afskeden. Hvert stykke træ udstråler karakter og håndværk, og ved at vælge en trækiste skaber du et minde, der også giver tilbage til naturen. For hver trækiste, vi sælger, plantes der nye træer i Folkeskove rundt om i Danmark i samarbejde med vores leverandør Tommerup Kister og Growing Trees Network.

Hvid kiste: Renhed og hengivenhed

Vores udvalg af hvide kister symboliserer renhed og hengivenhed. En hvid kiste kan skabe en atmosfære af fred og respekt, og vores variationer i design og detaljer giver dig mulighed for at vælge den rette kiste til den afdøde. Ved hver kiste er der unikke detaljer, som gør kisten smuk og yndefuld.

Få vist detaljerne

Udforsk vores udvalg af trækister og hvide kister ved at klikke på billederne for at se dem i en større udgave. Kisterne varierer mellem detaljerede og enkle og fås i forskellige prisklasser og med mange slags udskæringer. Kontakt os gerne for at høre om andre tilgængelige kister og farver, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette.

Se alle de kister, som er tilgængelige

Dette er et udvalg af vores kister. Ring for andre kister og farver.

Klik på billederne for at få dem vist i en større udgave.

For hver kiste vi sælger bliver der i samarbejde med vores leverandør Tommerup Kister og Growing Trees Network, plantet nye træer i Folkeskove rundt i Danmark.